W1 ile Banyo Boya

31-03-2023 20:29
W1 ile Banyo Boya

1-Yüzeyi yağdan, kirden, tozdan arındırıp çok iyi temizleyin
2-Aqua Sıvı Cam sürüp, yüzeyi korumaya alın. 24 saat bekleyin ve 2. katı sürün.
3-Boyayı karıştırıp sürün. 2-3 saat bekleyin, 2. katı uygulayın

Dikkat: Uygulama yapılan yüzeyleri 1 gün kullanmayınız. Suya maruz kalan ıslak hacimlerde 2 gün kullanmayınız.7 gün sonra kullanmaya başlayabilir ve kimyasal temizliyici kullanabilirsiniz.

W1 ile Banyo nasıl boyanır ?

W1 formülü ilk kez IZOWER AR-GE Laboratuvarlarında geliştirildi. - W1 Boya, Multi surface, Acrylic ve Chalk birleşiminden oluşan her türlü yüzeyde üstün tutunma ve örtücülük gücüne sahiptir. Kokusuz, insana ve doğaya zararsız, nano-teknolojik bir formüldür. - Dilediğiniz ahşabı, dilediğiniz renge boyayın. W1' in eşsiz renk kartelesı size ilham verecek.

Gerekli malzemeler

-Moher rulo veya kadife vernik rulo. -Dar ve çıkıntılı alanlar için: ipek fırça

Uygulama Yapılacak Yüzey

Uygulamanın yapılacağı yüzey her türlü kir, yağ, gevşek ve kabarmış tabakalardan temizlenmiş, tozdan arındırılmış ve kuru olmalıdır. Yüzeyde varsa delikler ve çatlaklar onarılmalıdır. - Gerekli durumlarda zımpara yapınız. - Yağ kalıntısı bulunan yüzeylerde boya tutunamayacağı için mutlaka kimyasal temizleyici ile yüzeyi temizleyin. - Yüzeyin kuru olduğundan emin olun.

W1 boya uygulaması

Boyanızı çalkaladıktan sonra moher rulo veya ipek fırça ile uygulayınız. - Cam ve seramik, granit gibi aşınma direnci yüksek alanlarda inceltmeyin. Yüzeyde düzgün bir görünüm için, rulonuzu hep aynı yönde ve doğru açılarla sürün. - 2 kat uygulamada 1 litre W1 ile 10-12 m2 alan boyayabilirsiniz. - Katlar arası bekleyiniz. Uygun hava şartlarında 2-3 saat sonra ikinci katı uygulayabilirsiniz.

Aqua vernik- Sıvı Cam uygulaması

Farklı parlaklık istenmesi durumunda Aqua Vernik kullanılabilir.

Uygulama sonrası dikkat edilmesi gerekenler

İlk 2 gün - Uygulama yapılan yüzeyler 1 gün kullanmayınız. - Suya maruz kalan ıslak hacimlerde 2 gün kullanmayınız. İlk 7 gün - Boya sürdüğünüz yüzeyde Su birikmesine izin vermeyin. - Islanan yerleri kurulayın. - Boyalı yüzeyi; Darbelere karşı koruyun, yüzeye ağır eşya koymayın, sivri ve kesici eşyalar ile itme ve çekme yapmayın. 7 günden sonra - Temizleme sırasında deterjan, yağ sökücü, leke sökücü, bulaşık deterjanı, sirkeli su ve benzerleri kullanılabilir. - Uygulama yaptığınız yüzeyde çamaşır suyu kullanılması önerilmemektedir Telleme yapmayın. Kireç sökücü, tuz ruhu, lavabo açıcı, yüksek çözücü ve alkol içeren maddeler, tiner, dezenfektan ile temas ettirmeyin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.